DeepScreen®Alive

DeepScreen® Alive öppnar dörren till en ny värld inom 3D DOOH teater

Med utgångspunkt i den enorma framgången med DeepScreen®, som gett oss spektakulära 3D-illusioner, som lyfter upplevelsen av ett varumärke inom DOOH, har vi nu lanserat DeepScreen® Alive.

DeepScreen® Alive, som utvecklats av Ocean Labs och Ocean Studios, använder världens mest avancerade 3D-verktyg för att skapa 3D i realtid och med stöd av toppmodern hårdvara kan vi skapa ett djupare samspel med utomhusmediets publik.

DeepScreen® Alive är tillgängligt på 24 handplockade skärmar, alla med full motion i sju länder, inklusive Storbritannien, Nederländerna och Norden. DeepScreen®Alive skapar en uppslukande underhållning till digital out of home (DOOH) med hjälp av realtidsvideo och live-effekter.

Tekniken drivs av Ocean Vivus, ett helt integrerat specialbyggt hård- och mjukvarusystem som innehåller en spelmotor från Unreal, vilket öppnar upp för obegränsat utrymme för realtidsrespons och 3D-interaktivitet.
Det unika systemet ger mer flexibilitet till varumärken, fullständig anpassning och de unika uppslukande ögonblick som konsumenterna förväntar sig.

DeepScreen®Alive Launch video

Produktblad DeepScreen®Alive

 

DeepScreen™

Med Oceans DeepScreen™ 3D -teknik kan annonsörer förvandla en vanlig kampanj till något verkligt extraordinärt. DeepScreen™ använder en uråldrig teknik som kallas “anamorfos” eller “forcerat perspektiv”, vilket matematiskt förvränger bilder så att illusionen av 3D-djup skapas på plana ytor när man betraktar det från en specifik utsiktspunkt.

Produktblad DeepScreen

Om Ocean DeepScreen™

Oceans egenutvecklade DeepScreen™ 3D -mallar – som tar det hårda arbetet med att förvränga innehåll på rätt sätt för att skapa DeepScreen™ illusionen på en specifik yta – kan användas för att skapa fönster till andra världar, förlänga befintlig arkitektur eller få objekt att förefalla sväva i luften. Vi kan till och med få objekt att se ut att komma ut från skärmen och mot betraktaren.

Genom att boka ytor och användande av licens för DeepScreen™ kan du som annonsör skapa otroliga upplevelser på några av Nordens bästa och mest unika storformats DOOH-ytor.

Ikoniska platser och stor skala

DeepScreen™ handlar om skala – de största skärmarna skapar de bästa upplevelserna – och Oceans massiva skärmar gör dessa kampanjer ännu mer framträdande. De mest spektakulära platserna ger starkare känslomässiga effekter och minneskodning, och Oceans specialkurerade ikoniska skärmar genererar den så viktiga WOW-faktorn.

Med DeepScreen™ kan annonsörerna öka sin mediaplanseffektivitet och öka medvetenheten om DOOH, som sträcker sig långt bortom OOH och in i det bredare mediala universum – särskilt i kombination med TV och onlineannonsering.DeepScreen™ Ocean Nordics

DeepScreen™ Ocean Nordics

© 2024 - Ocean Sweden