Programmatic

Ocean Outdoor har sedan 2017 erbjudit sina produkter via programmatisk handel. Vår tech partner på området är och har sedan starten varit Adform.

I deras SSP (Supply Side Plattform) har vi på Ocean listat vårt digitala inventory. Köparen når i sin tur alla Oceans produkter genom ett DSP (Demand Side Plattform) i form av Open Deals eller Guarantee Deals.

Informationsblad Ocean Programmatic

FAQ HTML

Placements

Vi refererar ofta till våra produkter som arenor och skärmar, i vissa fall handlar det om flera skärmar på ett köpcentrum medans det i andra fall handlar om en specifik skärm i en roadside/city-miljö.

Men i den programmatiska världen kallas produkter för ”Placements”. Så i Oceans fall är alltså en Placement detsamma som en produkt/arena/skärm.

Oceans produkter (arenor) i detta fall är cirka 88 köpcentrum, 33 centralstationer och 15 flygplatser.

Ocean Outdoor har alla arenor registrerade som separata Placements i Adform, vilket innebär att man kan köpa dessa separat.

Always on

Inför sommaren har vi dessutom skapat ett, ”Always On Lager”.  Det innebär i detalj 134 Open Deals som ni som köpare kan köpa på när ni vill och detta består just nu av cirka 88 köpcentrum, 33 centralstationer och 15 flygplatser. Det som krävs för att köpa är;

  • Ett konto i Adform
  • Ett material, skapat utefter angivna formatdirektiv
  • Samt en domänadress (tex ocean.se) för den annonsör som ska annonsera

Utifrån ovan kan ni köpa Oceans inventory när ni vill och hur ni vill. Dessa “deals” löper till den 31/12 i år, så testa gärna vårt programmatiska erbjudande redan nu i sommar!

Letar du efter de materialspecar som finns för alla våra Programmatiska ytor så finner du dem här:
Materialspecar Programmatic

FAQ HTML Programmatic

Frågor

För mer info kontakta:
alice.ornelid@oceanoutdoor.se eller anders.persson@oceanoutdoor.se

Du kan också ladda ned vårt informationsblad här.


© 2024 - Ocean Sweden